Ang. forum

Jag måste bara skriva av mig, blir så otroligt frustrerad!
 
Jag är en person som håller väldigt starkt på det jag tycker, det kanske inte är så positivt alla gånger. Jag älskar att uttrycka mig och argumentera för det som jag tycker är rätt eller fel. Samtidigt så är jag öppen för vad andra tycker och tänker, och det är inte så sällan som jag efter ett tag har ändrat uppfattning om vissa saker, just för att jag har fått en bra förklaring till varför en person gör på det sättet.
Jag ger mig gärna in i vilda diskussioner, både irl och på nätet, jag älskar att höra vad folk har att säga om sin åsikt, varför de tycker som de gör.
 
Tyvärr så har det inte alltid slutat så bra, speciellt inte på internet. Folk missuppfattar saker och ting så himla lätt, de vänder och vrider på det man skriver och påstår helt plötsligt att man tycker saker som man aldrig har sagt.
Det är svårt att uttrycka sig om saker på nätet, få fram det man vill och få andra att förstå, men jag tycker ändå att jag försöker vara tydlig de gånger som jag har gett mig in i diskussion.
 
Det värsta är när folk tar illa vid sig, tror att man tycker att deras sätt är fel bara för att man tänker olika kring saker. Ännu värre är det när de börjar ta till personangrepp bara för att de känner sig träffade av det jag skriver. De menar på att man tror att man vet bättre än alla andra och att man tycker att alla andra är dåliga för att de tycker som de gör.
 
Frågan är då.. Vem är det som inte accepterar att andra tycker annorlunda?
 

Flummigt inlägg, men jag blir verkligen ledsen av att få höra att jag tror att jag är bättre än alla andra, för jag vet att det är tvärtemot hur jag är irl. Det är väldigt lätt att sitta bakom en datorskärm och döma en person som man aldrig har pratat med på riktigt.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Så sant, så sant. Allt som du har skrivit! :)

2013-02-22 @ 18:21:25
URL: http://semtegensis.blogg.se
Postat av: Linda

Jag ska säga dig en sak och det är att jag tycker du uttrycker dig så himla bra i dina inlägg, kommentarer och på forum.

Jag läste faktiskt den diskussionen du nämner och länkade vidare till vänner. Jag fick en del upprörda reaktioner faktiskt och det var inte vända till dig vill jag lova.

Jag tycker du forumlerade dig jättetydligt och rättvist, du kunde inte ha gjort det bättre. Sedan ska man välja vilka man diskuterar med.

Jag tycker du har kloka och fina tankar, du tänker längre än vad näsan räcker och inget är svart på vitt. Jag tycker inte alls du ser dig som bättre.. annat är det ju med andra tyckte jag. Viktigpettttttttt.

Men det är såna som du som vinner på det i längden och jag måste säga att du har en grymt fin häst.

Så fortsätt tyck för du tycker till på ett bra och tydligt sätt.

2013-03-07 @ 10:58:50
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0