Hulda

Hulda från Lagnö

Hulda köpte vi för 7 år sedan (gud vad tiden går fort!), vi ansåg att hon förtjänade en ärlig chans och någon som hade tid till henne då hon hade blivit ganska så missförstådd innan. Inte av tidigare ägaren utan av de som red henne. Det resulterade i osäkerhet och därmed olika olater, tex så kunde hon bitas när hon blev nervös, hon vågade inte ta stöd i tygeln när man red henne och ibland kunde hon bara stanna och vägra att röra sig framåt.
Hulda är en känslig själ som är lite av en "en-mans-häst", hon behöver mycket tid och någon som verkligen bryr sig om henne. Hulda är såld men står kvar hos oss, hennes medryttare sedan ett par år tillbaka köpte henne i början av året och hon kunde nog inte få någon bättre ägare! Hon har blivit säkrare, vågar ta stöd och har utvecklats enormt både i kropp och själ. Ibland kan de gamla olaterna komma tillbaka, men det händer inte speciellt ofta.
 
Hulda är Hektors mamma (vi betäckte henne i samband med att vi köpte henne). Han har ärvt hennes känsliga psyke och vackra exteriör :)

Kommentarer
Postat av: Fia - islandshippolog in the making

Vad fin bild! Älskar de där med mörk bg :)

Svar: Tack! Ja, jag är också svag för dom :)
Tove Lundegård

2014-04-18 @ 22:18:15
URL: http://meistaraverk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0