6 mars

Tog en långtur idag med Lina som sällskap, riktigt mysigt trots att det svar svinigt kallt. Raudur släppte ordentligt mot slutet, jag hittade verkligen vad som har varit problemet till hans spändhet och ovilja till samling. Upptäckte att han är stel i höger sida och därför har svårt att böja sig runt vänster skänkel, så efter att ha jobbat mycket i "sluta" så släppte han och gick hur bra som helst i sista övergången till tölt. Kunde också öka på och han sprattlade mer med frambenen än vanligt och satt verkligen på bakbenen när jag saktade ner, underbara sötnos <3


Imorgon kommer vår veterinär och kollar på hans tänder eftersom att jag vid flera tillfällen har upptäckt sår i hans mun. De sitter inte i mungipan och jag är inte speciellt hård i handen så troligen har han något krux med sina tänder, annars vet jag inte vad det är..

Ny träningsblogg!

Här kommer jag i fortsättningen uppdatera lite om min och Raudurs träning, hur vi utvecklas och allt skoj som vi hittar på :) Bloggen finns mest för min egen skull så jag ska kunna blicka tillbaka och se vad det är vi har gjort!
Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0