Bland det värsta som finns..

..Är när folk skriver helt orelevanta svar till mig i inlägg på min blogg! Vill ni svara på kommentarer jag har skrivit så får iallafall ni som har blogg.se  jättegärna använda den finfina svarsfunktionen som finns, alternativt skriva något relevant i inlägget och sedan ge svaret till det som jag har skrivit. Jag vill inte använda min blogg till ett chattforum, jag vill dela med mig av min vardag och åsikter som jag har och ni får jättegärna kommentera mina inlägg med vad ni tänker och tycker eller om ni har några frågor, om det handlar om mig och min blogg eller inlägget jag har skrivit!
Så gör jag samma sak för er, ok?
 
Ett exempel är mitt inlägg om Vidar, det var faktiskt ganska jobbigt och känslosamt för mig att skriva det inlägget och gå igenom mycket som jag har gjort med honom. Då känns det som en spark i magen när jag får en kommentar till det inlägget och det enda som står där är svaret på en fråga som jag har ställt i hennes blogg.
 

Jag kanske överreagerar, men det struntar jag i ;)

Kommentarer
Postat av: Fia - med islandshästen som passion

Haha, och jag är tvärtom, eftersom jag oftast glömmer att trycka på knappen till vänster istället för höger, och då ser jag aldrig om jag fått något svar. Är så ovan vid det än :)

Svar: Jo det klart att alla är olika. Du borde ju se bland dina kommentarer i din blogg att du har fått svar, det brukar iallafall jag se trots att jag trycker på högra knappen :S
Tove Lundegård

2012-11-11 @ 21:16:45
URL: http://www.meistaraverk.blogg.se
Postat av: Jossan

Grejen är väl att man aldrig vet om dom vill att man ska använda svarsfunktion eller inte... Vissa blir arga när man gör det och slutar därför kommentera vilket är tråkigt..
Jag skulle helst av allt vilja använda svarsfunktionen för det är sååå mycket enklare och snabbare! Men vissa anser att den inte fungerar och att det blir opersonligt om man svarar på det viset.

Det är dessutom svårt att hålla isär på dom som vill och dom som inte vill. Dom som har bloggar på andra konton ser ju heller inte svaren om man skriver dom via svarsfunktionen

Svar: Jo det klart, jag överdrev väl lite ;) Jag har själv jättesvårt för att veta hur jag ska svara folk, men har valt att svara under kommentaren dels för att jag vill att de andra som läser bloggen ska kunna se vad vi skriver om och dels för att jag själv tycker att det är tråkigt att få kommentarer endast bestående av svar..Ibland så svarar jag som en kommentar i den andras blogg men då är det i princip alltid för att jag också har något att kommentera om i själva inlägget, tycker att det är trevligare så :)
Tove Lundegård

2012-11-11 @ 21:16:55
URL: http://semtegensis.blogg.se
Postat av: Linda

Jag tycker svarsfunktionen är bökig och vill helst att folk går in i min blogg och svarar, den funkar ändå inte för mig ändå.

Sedan tycker jag att det känns fult att inte svara på andras kommentarer, jag känner en enorm press att svara alla, och ska man då känna tvånget att man måste skriva något om inlägget man svarar i måste ju det kännas ganska krävande?

Jag kommenterar sånt jag tycker är intressant :) Sedan hinner jag inte läsa alla inlägg heller, sist hade jag över hundra kommentarer att svara på så att lägga ner så extremt mycket tid på hundra inlägg det orkar jag inte. :) Så tycker jag

Sv: Ja men visst känns det roligt när andra kan ta fram det där extra fina ur sin häst och inte en annan haha, ne men det är ju faktum man kan inte bättre än det man gör :)

2012-11-21 @ 21:32:17
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0