Varm i hjärtat

Min finaste guldklimp mötte mig halvvägs ner i hagen när jag skulle kolla hästarna igår. Han är så söt!


Kommentarer
Postat av: Linda

aaaw sånt värmer ju ens hjärta. Min häst kommer bara om det är dags att få mat hahaha.

Sv: Hon har ingen vidare stam faktiskt, hehe men jag har gjort ett inlägg om hennes stam men vart det finns har jag ingen aning om, hehe ska kika lite ;)

Men det är sant som du säger, att personer som varken sett eller känner Fifa kan dömma, vem säger att jag inte har ett riktigt fint sto här hemma på gården? Kan jag mkt väl ha ;) Jag är ganska grön att RIDA gångartsridning så jag bidrar ju också en del till hennes gångarter o.s.v hehe jag menar kanske vore folk mer impad om Gummi red henne, o andra sidan så är man lite impad ändå att hon utvecklats så jädra fort på så kort tid, ne ja tror på den här hästen faktiskt :)

2012-11-02 @ 10:59:03
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Linda

Sv: Mjo men jag tycker också hon har en helt ok extriör. Ne det är väl hästar som Reynir, Thor från Järsta, Illingur står väl i norrland har jag för mig?Döggvi frá Ytri-Bægisá som Gummi har.. ja jag känner inte heller till så många hehe

2012-11-02 @ 14:50:19
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Maria

sv: Det du skrev i slutet det var det jag menade. Och det är ju HELT olika hästar som tävlar T1 och T5. Menar ju såklart dom som rider lätt klass. Det är ju inte riktigt samma hästar ;) Frey hinner nästan uppnå samma fart fast jag rider ju t3

2012-11-02 @ 21:45:58
URL: http://islandspower.webblogg.se
Postat av: Linda

Sv: Tack vad härligt att du tycker det, man blir alltid lika varm av att få höra sånt :)! Tänk om hon kunde gå lika flott som din snygging, det vore nått det!

2012-11-06 @ 22:23:02
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0