Studsbollen

Raudur har varit som en studsboll hela veckan! Han fick vila tre dagar i rad och i tisdags bara flög frambenen åt alla håll, bakbenen hade inte en chans att hänga med! Efter sista träningen för Ia hade jag fått i uppgift att jobba honom i skänkelvikning i trav och galopp för att få honom lösgjord och helt mellan skänklarna, det gick ju lagom bra med en häst som betedde sig som att han var 5 år igen ;)
Men jag blir så glad av hans glädje! Det bara sprudlar energi om honom och han får gärna gå med näsan i vädret och bakbenen efter sig om det är för att han är för glad för att kunna koncentrera sig :)
 
På samma sätt var han igår, bara lite mer fokuserad. Efter ridpassen var han nöjd iallafall och följde efter mig som en hund :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Hihi men visst är det underbart när du verkligen visar sin glädje och energi :) Haha jag blir alltid så glad när Fifa är busig och vill ha lite fart och fläkt, då vet jag ju att hon mår bra och är glad :)

2012-10-19 @ 11:06:08
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Linda

haha jag menar när hästen verkligen visar sin glädje och energi, råkade skriva du,haha fast det klart det är väl kul när även du gör det också ;)

2012-10-19 @ 11:06:52
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0