Kort rapport

Tävlingen i helgen gick.. ja.. inte så bra :/ I första klassen, som var fyrgång V1, lyckades jag fixa så vi blev diskade genom att rida mer än ett halvt varv innan jag började programmet. Dessutom så ville inte Raudur gå i ökad tölt och var väldigt travtaktig i samlad tölt. Jag kan trösta mig med att han kändes elastisk i bakbenen.
I andra klassen, som var tölt T1, så bestämde jag mig för att på bekostnad av formen lägga in mer drivning i det samlade tempot och få lite mer taktren tölt. Poängen drogs ner för hög form istället, men blev iallafall lite bättre. Ökade tölten var väl lite snabbare, men inte alls så snabb som den brukar vara.
 
Jag fick en enda 7a på hela dagen, den var för galoppen av en domare. En annan domare verkade inte gilla oss alls och gav oss 5.5 i slutpoäng i båda klasserna, jag kan ialafall trösta mig med att hon bara var en nationell domare och att de andra inte verkade hålla med henne.
 
Jag skulle ha fått 6.03 i fyrgången och kommit delad 5a om jag inte hade blivit diskad, 5.83 tror jag att jag fick i tölten. Med andra ord inte de bästa poängen, snarare ganska kassa. Jag skulle iallafall inte ha kvalat i fyrgången även om jag inte blev diskad ;)
 
Film kommer, tills vidare får ni nöja er med ett par bilder på min grymma hästskötare som jag hade med mig, hon höll koll på typ allt! En sån borde alla ha :)
Tack Emily för att du ville komma med och hjälpa till!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0