3 dagar kvar!

Sedan kan jag sätta igång Raudur på riktigt, det ska bli så härligt! ^^
Jag har tenta-p just nu och har haft det sedan början av november (om jag minns rätt), det innebär att jag mestadels sitter instängd på mitt rum och pluggar. Jag hinner alltså inte med så mycket ridning.
Men på torsdag har jag min tenta och efter det så har jag ledigt ett par veckor! ^^
 
 

Foto: Alina Puur
 

Bästa vännen <3

 

Raudur är inte till salu!


 
Som flera av er säkert har sett så har Raudur legat ute för försäljning ett tag. Jag kan nu meddela att han inte är till salu längre och det känns verkligen hur skönt som helst! Min prins ska få vara kvar hos mig för alltid <3

Hektor...

... Har en fantastisk trav! Att sitta ner på honom barbacka i traven är en omöjlighet ;)
Han har väldigt mycket påskjut bak och får därför väldigt mycket sväv, jag tror även att hans pass kommer bli häftig. Roligt med en så jämn femgångare :)
 

Tölt in harmony

I februari fick jag äran att visa upp Tölt in harmony på strömsholm, det var precis när de var nytt.
Här kan ni läsa det jag skrev då.
Tölt in harmony har verkligen växt i sverige sedan dess och jag tycker att det är hur roligt som helst!
De har nu startat en förening som har fått hela 3500 'likes' på facebook.
Jag har tyvärr inte hängt med så mycket i svängarna men som sagt så tycker jag det är riktigt roligt att det nu har blivit en gren att räkna med i sverige :)

Vidar från Österäng

Funderar ofta över hur bra Vidar hade kunnat bli om vi hade fortsatt träna som vi gjorde på slutet. När jag ser tillbaka på bilder på honom så ser han ju faktiskt ut att ha riktigt bra gångarter och passen hade han väldigt nära till hands.

Synd att en så fantastisk häst fick sluta sitt liv så tidigt, livet är bra orättvist.
Jag saknar honom.
 
Tävling himmelstalund 31/8 08
 

Vill ha vår!

En snygg och slimmad Raudur i somras ;)
 
Jag älskar dessa juletider, verkligen! Men just nu känner jag ur ren hästsynpunkt att jag vill ha vår! Det är så mörkt och ruggigt att gå ut i stallet på kvällen och hästarna är både långpälsade och leriga. Dessutom så måste man kontrollera brodda varje gång man ska rida, suck!
Jag gillar inte att hålla på med hästar den här årstiden, eller snarare.. Jag gillar inte den här årstiden när jag ska hålla på med hästar! Annars så är den mysig :)
 
 
 

Drömhästen!

Jisses vad Raudur gick bra igår! Han bara flöt fram i ren tölt i mitt tempo med bra bakben och höga lyft, jag bara log åt honom :)
Det var verkligen bra tips jag fick på träningen sist, tränaren jag red för verkar ju kunna trolla eller något! Tre ynka saker behöver jag bara göra för att få Raudur att dansa fram, helt fantastiskt!

Dessutom så red jag barbacka, jag rider bara barbacka nu när det är lågsäsong. Jag valde att hålla igång Raudur nu i vinter men myser mest runt och kräver inte så mycket av honom. Bara att han ska lyssna på mig. Det funkar kanon :)

Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0