Stolt!

Jag gjorde det! Förra veckan åkte jag iväg själv (med Lina som stöd, men det gills inte.. hehe) på träning! Innan har alltid mamma (eller någon annan) kört oss, jag har också testat köra bussen innan med mammas hjälp men det här var första gången som jag körde helt själv. :)
Jag lånade min morbrors hästbuss, lastade Raudur och körde iväg. Jag är riktigt stolt över att jag vågade ;)
 
Nu vet jag att jag klarar av det och behöver inte vara så beroende av att någon annan kör i fortsättningen :D Däremot så tror jag inte att jag skulle våga köra bil med släp..

Kommentarer
Postat av: Lotte

Hei! Så kult! :) Det er en super god følelse å klare slikt selv! Grattis! :) Har selv akkurat tatt BE og kjøpt henger. Nettopp kjørt mine første turer, alene, med hestene mine. Litt skummelt, men kjempegod følelse! Ha en god sommer (og fin blogg). Mvh, Lotte fra grannlandet

2013-07-15 @ 16:31:46
URL: http://lojofoto.com
Postat av: Ponnydressyr

Hej är allt bra? :)

Hoppas du inte har missat vårt onsdagstips som kommer upp varje onsdag 9.00 ;)

2013-08-07 @ 06:20:30
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: Elinor

Haha jag vet hur det är, det är skitläskigt att åka iväg själv med häst första gångerna :P jag åkte första gången ensam med häst i vintras till Johan, trodde jag skulle köra av vägen eller fastna med släpet nånstans eller inte kunna vända och backa och grejer. Men det gick bra som tur var :P Det är skönt att kunna åka själv och inte behöva tänka på att ha nån med sig.

2013-08-31 @ 11:45:09
URL: http://raggsockornas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0