Fredag

Äntligen fredag! Iallafall äntligen för många, själv så jobbar jag hela helgen ;)
Jag ska alldeles strax sticka ut till Hektor, det får bli ett kort ridpass med fokus på att han ska lyssna på mig! Det går ju lite upp och ner med den där killen, han har ett väldigt starkt psyke och man måste hela tiden visa att det inte är han som bestämmer. Den här veckan har det gått upp och ner varje dag, från att ha gått helt super till att han har varit ett litet monster ;)
I helgen ska jag tömköra honom båda dagarna, det blir nog ett bra avslut på veckan :)

På måndag får Raudur äntligen skor igen! Man kan säga att jag har varit ganska låg över honom sista tiden. Han har tappat skor efter skor och jag hunnit komma igång efter att han har varit tvungen att vila igen! Sist så ställde jag honom en vecka pga att en annan häst i stallet hade hosta. Jag ville inte riskera att han skulle drabbas av samma sak och därför så ville jag inte anstränga honom. Första dagen efter vilan när jag skulle ta in honom och börja rida igen så hade han tappat 2(!) skor! Inte har det blivit bättre av att vår Hovslagare var sämst på att höra av sig. Jag skickade iväg ett argt sms och ja.. Vi har bytt Hovslagare nu ;) till en som har vana att sko islandshästar, det blir nog super med honom. :)

Så nu hoppas jag att jag kan komma igång med träningen igen och komma i hyfsad form inför tävlingarna i vår! Och jag hoppas att skorna sitter bättre hädanefter..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0