Visste ni att...

... Raudur hette Rödur när jag köpte honom? Ganska charmigt tycker jag, men jag valde ändå att uttala hans namn så som det låter på isländska :) 
Det är lite roligt när man träffar folk ute som har träffat honom innan jag köpte honom. De säger ju fortfarande Rödur och jag har vant mig vid det andra uttalet nu ^^

Mina små prinsar i hagen igår, de går på grönbete tre timmar om dagen nu :)


Dålig uppdate

Jag lyckas hålla mig väldigt sysselsatt trots att jag har lov från skolan! Jobbar heltid, har två hästar att rida och dessutom två hemsidor som ska bli klara så fort som möjligt. Det blir inte så mycket tid till annat!

En anledning till att jag fortfarande inte uppdaterar bloggen, en annan är att min dator är överfull med bilder och jag kan inte använda min externa hårddisk då det krävs ett annat format för Mac (bytt dator). Jag vill inte skriva inlägg utan bilder, det är det tråkigaste som finns! Så jag får helt enkelt vänta tills jag har formaterat om hårddisken ;)

(Hatar även sådana här inlägg, men både ni och jag får stå ut just nu, hehe)

Nu är det sommar!

Äntligen sommar och alla tentor avklarade, så nu kan jag äntligen ägna mycket tid till stallet och hästarna! (och pojkvän och vänner och allt annat också såklart!)
 
Igår kväll kom jag hem efter att ha tillbringat helgen i Rom. Jag åt middag och stack ut på en kvällstur på en "något" spänd häst, vi har mycket att ta igen nu i sommar om man säger så ;) Mysigt var det iallafall och väldigt vackert vid sjön sådär på kvällen :)
 Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0