Film på Hektor!

Jag tror inte jag har visat film på Hektor förut, men nu känner jag att han har utvecklats tillräckligt för att jag ska våga visa upp honom ;)
Hektor har haft ganska svårt för formen, han har lätt antingen blivit hög eller krullat ihop sig utan att ta stöd i tygeln, i början var tölten mest travtaktig och han slängde upp och ner med huvudet. Det har blivit mycket bättre nu! Galoppen har varit svår och han har gärna gått flackt och passtaktigt, traven har alltid varit fantastiskt fin men han har inte velat hålla den utan har istället börjat galoppera. Gångarterna sitter på plats nu, han tar lättare stöd i tygeln och håller formen, men kan ibland fortfarande kasta lite med huvudet. Det är iallafall väldigt, väldigt mycket bättre nu och man börjar verkligen se hur fin den här hästen är ^^
 
Den här filmen visar tölten. Ingen samling än, men det kommer komma och han lyfter mer på tassarna nu än i början iallafall ;) Jag är bara glad att han har ren takt och hyfsat jämn form! :) 
 
 
Titta i HD!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0