Planer inför i sommar

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och det ska bli helt underbart att kunna vara i stallet varje dag istället för någon helg var 3e vecka!
Hästarna hålls igång medan jag är här i Norrköping och pluggar, speciellt Hektor som rids av tre olika personer just nu. Han behöver verkligen gå för att må bra och är inte så rolig när han har fått stå några dagar!
Raudur är lite tvärtom, han mår nästan bra av att vila flera dagar i veckan och känns otroligt fräsch just nu när jag kommer hem och rider honom. För honom så är det viktigt med två vilodagar i veckan.
 
I sommar så är planen att träna båda hästarna och kanske debutera med Hektor i någon lätt tävling i slutet av sommaren. Raudur vet jag inte om jag kommer tävla, men tävlar jag så har tankarna faktiskt gått till lätt tävling med honom också. Det var så längesen som vi var i form nu men jag känner ändå att det skulle vara roligt att komma ut. Jag får se.
 
Jag gillar mål, det håller mig motiverad och får mig att tänka framåt. Tävlingar är bra mål och oftast så tävlar jag mer mot mig själv än mot andra, iallafall på de mindre tävlingarna (som inte är nationella).
 
Hur som helst så längtar jag verkligen till sommaren, det är så mycket roligt som kommer hända då. Jag ska även till island i början av juli och är där över landsmót! Längtar som en galning, det blir 4e gången som jag är på island och jag har verkligen saknat det landet!
 
 
trä
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Jag heter Tove och är 22 år.

Den här bloggen handlar om hästen i mitt liv:
Raudur från Gårdeby.

Här kommer jag skriva om vår träning mot högre mål på tävlingsbanan, men även om vår väg mot en starkare vänskap och kontakt.
RSS 2.0